Ce facem cu molozul de langa casa?

Ai renovat baia si a iesit o gramada de moloz, sau vazand anumite reduceri  vrei sa-ti  renovezi apartamentul si din acest proces iese o cantitate mare de moloz? Sau  vazand ca tot se poarta arcada la balcon te-ai gandit sa-ti faci si tu, si in felul acesta sa aveti o camera mai mare. Si totusi, ce facem cu molozul de langa casa?
O sa va minunati cat moloz poate iesi dintr-o asemenea operatiune. Sunt multe firme care se ocupa de transportul molozului si poti apela la o astfel de firma. Firma iti va pune la dispozitie un container in care poti duce acel moloz. Operatie de altfel destul de dificila, mai ales daca locuiesti la bloc, la etaje superioare.

Daca a venit momentul sa renovezi incaperea, apartamentul  iti recomandam sa iei in considerare urmatoarea solutie. O solutie utila la intrebarea ce facem cu molozul de langa casa?  Suntem o firma autorizata, care iti va inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile. Te vei ocupa personal de incarcarea molozului in bena. In momentul in care se va umple, vom ridica recipientul si il vom descarca la groapa de gunoi. Putem repeta operatiunea chiar si de mai multe ori pe zi daca este nevoie. Contractul dintre noi va expira in momentul in care spatiul va fi complet evacuat de moloz.

In situatia in care stam la bloc, ce  facem cu molozul de langa casa?

Cantitatea de gunoi rezultata in urma unei remodelari de apartament, sau demolarea unui perete este foarte mare. Practic nu veti avea unde sa-l aruncati. Deoarece  aruncarea deseurilor la ghena de gunoi a blocului  este interzisa, acestea nefiind deseuri menajere. Persoanele care executa lucrari de constructii, reparatii sau demolari trebuie sa detina un contract de ridicare a molozului cu firme autorizate de transport moloz si astfel sa inchirieze un container pentru moloz. Lipsa acestui contract constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda.

Deasemenea este interzisa aruncarea de la inaltime a molozului rezultat, a deseurilor precum si a altor materiale. Evacuarea molozului si a deseurilor de materiale din obiectele de constructie si schelele aferente, de la o înaltime mai mare de 4 m, trebuie facuta cu ajutorul jgheaburilor închise,  în containere. Iar capatul inferior al jgheabului de evacuare moloz trebuie sa se afle la o înaltime de cel mult 1 m deasupra solului. În cazul în care acest lucru nu este posibil, capatul inferior al jgheabului trebuie sa se termine într-un container de depozitare. Se recurge la acest lucru pentru a se evita producerea prafului. Locurile în care se depoziteaza molozul si deseurile de materiale de constructii evacuate de sus trebuie sa fie îngradite.

Dupa ce am terminat cu umplerea containerului, acesta va fi preluat de catre firma de inchiriere containere moloz, si transportat in spatii special amenajate,si anume groapa de gunoi. Astfel, observam ca intrebarea ce facem cu molozul de langa casa, nu ne mai da batai de cap.

Ce facem cu molozul de langa casa?

Ce facem cu molozul de langa casa?

 

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte

Fie ca stam la curte sau la bloc, intotdeauna auzim sintagma curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte ? Se strang diverse deseuri, care practic nu fac altceva decat sa ne incurce. Odata hotarati incepem sa facem curatenie generala, iar la final ne trezim cu un morman de gunoi de care nu stim cum sa scapam.

 Ca sa nu fim in aceasta situatie este necesar sa gandim totul din faza incipienta si sa facem un plan  constructiv si bine organizat. Astfel, de ce sa ne trezim la finalul activitati noastre obositoare cu un morman de gunoi? Inchirierea containerelor de gunoi cu volum de 7 metri cubi este o solutie buna atunci cand aveti gunoi cu o greutate mai mare.Gunoiul poate proveni de la constructii, amenajari locuinte, curatenii gospodaresti, amenajari spatii verzi, deseuri din pod sau garaj.

Containerele se comanda telefonic, nefiind nevoie sa veniti la sediul nostru, cu o zi inainte. Incarcarea gunoaielor in container revine clientului. Containerul stationeaza pana la trei zile. Evident, daca se umple din prima zi v-a fi ridicat sau inlocuit, dupa caz. Plata pentru serviciu se face cash la livrarea containerului. Intotdeauna exista o solutie pentru problema ta,nu ezita sa ne contactezi ,de ce sa te intrebi mereu: ok,  curatenie generala, dar cu gunoiul din curte ce fac.

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte – generalitati

 

Curăţenia generală nu presupune doar să dai cu aspiratorul, cu mopul, să ştergi praful din casa, ci sa te ingrijesti si de spatiul tau locativ exterior şi să arunci din lucrurile inutile care îţi ocupă spaţiul degeaba.

Se spune ca ‘Omul cat traieste aduna’ si asa este si in cazul nostru adunam de toate, ca poate intr-o buna zi  le vom folosi. Astfel ne trezim cu un  maldar de pungi de cumpărături care sunt puse la intamplare. Dar sa nu uitam ca  si ele sunt folositoare uneori, căci  poţi depozita gunoiul. Altele, în schimb, sunt mult prea voluminoase. Însă, te gândeşti că le vei folosi la un moment dat. Dar acest moment se întâmplă o dată, de două ori pe an maximum. În restul timpului pungile îţi ocupă spaţiul inutil.  Putem vorbi aici si despre molozul, vopselurile, gresia, faianţa, tencuiala, parchetul care zac prin curte, si ocupa inutil spatiul,  cand  am putem foarte bine sa ne bucuram de acel spatiu intr-un mod inteligent.

Nu uitati de zonele verzi! Gunoaiele si alte balarii nu au ce căuta în acest spaţiu menit sa ofere o priveliste frumoasa. Pietrele decorative din curte le puteti curata de praful depus. Pentru curte şi grădină, un tocător este binevenit, astfel veti putea taia iarba si veti putea da un aspect mult mai placut spatiului dumneavoastra verde. Si totusi, alegem sa facem curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte ?

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte – alternative

In timpul curateniei generale, tot ce strangem depozitam in containerul de gunoi pe care l- am inchiriat. Totul rapid si foarte simplu. In cazul in care doresti o alta alternativa si nu vrei sa optezi pentru un container de gunoi, poti foarte bina sa alegi alternativa de a face   transportul gunoiului cu autoutilitare.Acest serviciu se adreseaza curateniilor in curte, in pod sau in garaj. Utilitara suporta o incarcatura de 2,5 tone si asiguram si personal pentru stragerea si incarcarea gunoiului. Daca te afli  aceasta situatie de a face curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte, nu ai de ce sa te ingrijorezi, tocmai te- am prezentat doua solutii extrem de simple si benefice pentru tine.

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte

Ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare

Fie ca este vorba de apartament, de casa sau de anumite anexe, inainte sa ne apucam de renovat trebuie sa trecem prin operatiunea de  demolare . Trebuie sa luam in considerare molozul ce va rezulta din urma acestei actiuni. Cantitate de moloz ce nu trebuie  neglijata.  Si astfel, ajungem sa ne intrebam ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare? O intrebare destul de  simpla, dar care ne pune in dificultate de cele mai multe ori, in astfel de situatii.

Aceasta problema o poti lasa in grija noastra. Noi suntem raspunsul la intrebarea ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare. Suntem o firma autorizata, care iti va inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile. Te vei ocupa personal de incarcarea molozului in bena. In momentul in care se va umple, vom ridica recipientul si il vom descarca la groapa de gunoi. Putem repeta operatiunea chiar si de mai multe ori pe zi daca este nevoie. Contractul dintre noi va expira in momentul in care spatiul va fi complet evacuat de moloz.

Astfel cantitatea de moloz rezultata, nu te va incurca sau iti va  ocupa spatiul  util. Containerul de 7 metri cubi se va depozita  intr-un spatiu bine organizat de catre dumneavoastra. Nu trebuie decat sa ne contactati, si astfel problema dumneavoastra va disparea.

Ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare – autorizatii

Dupa cum am mai spus, fie ca este vorba de daramarea unui perete din apartament sau pur si simplu a unei parti  din casa, primul pas este obtinerea de autorizatii. In sens contrar, suntem pasibil sa fim sanctionati destul de aspru din partea autoritatilor. Dupa ce ati intrat in posesia tuturor hartiilor, veti observa ca in Autorizatia de Constructie aveti ,ca si clauza contractuala, contractarea unei firme de transport moloz . Astfel sarcina ce va revine este sa cautati o firma care sa se plieze situatie dumneavoastra, si nu in cele din urma, contactarea  firme de inchiriere containere moloz.

Poate iti pui intrebarea de ce? Cantitatea de gunoi rezultata in urma unei remodelari de apartament este foarte mare si practic nu veti avea unde sa-l aruncati, fiindca aruncarea deseurilor la ghena de la bloc este interzisa, acestea nefiind deseuri menajere. Daca esti in situatia opusa si locuiesti la curte, dar nu ai spatiu suficient, solutia nu este sa-l depozitezi in exteriorul curtii, pe domeniul pubic.

Si in aceasta situatie risti sa iei amenda din partea autoritatilor locale. Si totusi, ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare ? In ajutorul dumneavoastra venim noi, doar contactati-ne, noi avem raspunsul la intrebarea ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare.

Nu uita ca pe toata durata procesului de demolare sa-ti iei masuri de siguranta. Astfel, pentru o protectie adecvata, va trebui sa purtati  manusi si ochelari de protectie. Accesorii care trebuie purtate si pe durata umplerii containerului .Pentru a-ti face munca mai usoara, iti recomandam sa umpli containerul pe etape.

Ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare

Ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare

 

Unde arunc molozul dupa demolare garaj?

Garajul este un spatiu destinat parcarii masinii si depozitarii diverselor elemente care nu au loc in casa. Daca dintr-un motiv anume ai decis sa il demolezi, articolul urmator iti va fi foarte folositor. Iti recomandam sa tii cont de toate aceste sfaturi daca doresti ca procesul sa decurga corespunzator. Pe de alta parte, in urma operatiunii va rezulta o cantitate considerabila de resturi. Unde arunc molozul dupa demolare garaj?

Aceasta problema o poti lasa in grija noastra. Sintem o firma autorizata, care iti va inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile. Te vei ocupa personal de incarcarea molozului in bena. In momentul in care se va umple, vom ridica recipientul si il vom descarca la groapa de gunoi. Putem repeta operatiunea chiar si de mai multe ori pe zi daca este nevoie. Contractul dintre noi va expira in momentul in care spatiul va fi complet evacuat de moloz.

Unde arunc molozul dupa demolare garaj Bucuresti si Ilfov?

Inainte sa pui mana pe baros, va trebuie sa obtii de la autoritatile locale toate autorizatiile necesare pentru demolarea garajului. Dupa ce ai intrat in posesia tuturor hartiilor, urmatorul pas este sa opresti toate liniile de utilitati (gaz, apa, electrice) care se conecteaza la garaj. Pastreaza toate elementele din incapere pe care consideri ca le mai poti utiliza. Inainte sa te apuci de demolare, va trebui sa scoti usile, ferestrele, sursele de iluminat, etc.. Pe scurt, in garaj nu ar mai trebui sa ramana absolut nimic pentru ca demolarea sa decurga conform planului.

Unde arunc molozul dupa demolare garaj? Daramarea incaperii va incepe de la acoperis. Urca-te si desprinde materialul de acoperire, dupa care taie cadrul cu ajutorul unei ferastrau sau flex. Bucatile pot sa cada fara nici o problema in interior cu conditia ca nici o persoana sa nu se afle prin zona. Dupa ce ai indepartat tot acoperisul, urmeaza daramarea peretilor. Poti utiliza un baros pentru a pune zidurile la pamant. Loveste cu putere si asigura-te ca nimeni nu se afla prin preajma pentru ca risca sa se raneasca.

Pentru a-ti face munca mai usoara, iti recomandam sa umpli containerul pe etape. La incarcare, nu ezita sa soliciti ajutorul rudelor si prietenilor. Totusi, pentru o protectie adecvata, va trebui sa purtati manusi si ochelari de protectie. Accesorii care trebuie purtate si pe durata demolarii. Dupa ce ati umplut bena, ne puteti contacta telefonic. Si, in cel mai scurt timp, vom transporta containerul la groapa de gunoi.

Unde arunc molozul dupa demolare garaj? Retine faptul ca in container poti depozita orice material care nu este periculos pentru mediul inconjurator, cum ar fi: moloz, gunoi, metal, plastic, sticla, lemn, pietre, pamant, etc.. Serviciile pe care le oferim se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Daca este vorba de o lucrare mai mica, vom interveni cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru incarcare pentru evacuarea molozului. Pretul se va stabili in functie de numarul de saci. Rugamintea noastre este ca greutatea fiecaruia sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru o manipulare mai usoara.

Unde arunc molozul dupa demolare garaj?

Unde arunc molozul dupa demolare garaj?

Bena moloz

Constructia unei case va atrage foarte mult moloz, chiar tone. Pentru a demara proiectul, vei avea nevoie, pe langa autorizatiile necesare, de un contract cu o firma autorizata care sa te scapa de toate resturile si sparturile. Iar noi sintem solutia perfecta pentru tine. Iti vom inchiria o bena moloz de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile.

Te vei ocupa personal de incarcare, iar ridicarea si transportul la groapa de gunoi ne revine in totalitate. Daca este nevoie, putem asigura descarcarea chiar si de mai multe ori pe zi. Comenzile pentru inchiriere bena moloz se fac telefonic, cu 24 de ore in avans, iar plata se va efectua la livrare. Poti beneficia de acest serviciu daca santierul se afla in Bucuresti si Ilfov.

Inchiriere bena moloz pentru constructie casa

Casele consta dintr-o serie de articole si obiecte de baza:

1. O fundatie pe care sa se construiasca

2. Piloni, ziduri si un acoperis pentru a oferi adapost

3. O usa care sa permita intrarea in casa

4. Un sac de dormit sau un pat unde proprietarul sa se odihneasca

In articolul urmator, iti vom arata cum se construieste un adapost de baza, care sa contina un pat, iluminat interior si spatiu de depozitare. Pentru a ridica aceasta casa vei avea nevoie de: fundatia, 4 piloni, 4 pereti, o usa, o platforma, un sac de dormit sau pat, sursa de iluminat interior. Urmatorul pas este sa aduni toate materialele de constructii necesare. Solicita ajutorul unui profesionist daca esti la primul proiect de acest gen.

Dupa ce ai adunat tot ce este necesar pentru a incepe, alege o locatie. Daca doresti ca locuinta sa fie mai mare, va trebui sa te asiguri ca terenul din jur este plat. Aminteste-ti de faptul ca odata ce ai construit fundatia, materialele nu mai pot fi recuperate. Asa ca nu te grabi in momentul in care alegi un spatiu. Noi te vom sprijini pe durata intregului proiect. Iti vom asigura o bena moloz de 7 metri cubi in care sa poti depozita orice material nepericulos pentru natura.

Urmatorul pas este sa gasesti un antreprenor capabil sa duca proiectul la bun sfarsit. Stabileste o lista cu cel putin patru, cinci si cauta referinte despre fiecare in parte. Daca la adresa unuia sint mai multe comentarii negative, taie-l de pe lista. Apoi, discuta cu fostii lor clienti si afla cum s-au descurcat cu precedentele lucrari. Alege un antreprenor care este autorizat, insa retine faptul ca persoana scumpa nu este neaparat cea mai buna. Alege cu intelepciune si mergi pe intuitie daca oscilezi intre doi constructori.

Asa cum ti-am precizat si mai sus, in urma procesului de constuctie vor rezulta foarte multe resturi de materiale de constructii: lemn, metal, plastic, caramida, etc.. Din fericire, noi iti vom inchiria o bena moloz pentru a depozita toate deseurile. Te ajutam sa lucrezi curat si conform legilor in vigoare. Contractul de inchiriere container poate fi prelungit oricand si se va incheia in momentul in care constructia casei este finalizata. Tine cont de faptul ca poti obtine anumite reduceri daca ne vom deplasa cu bena moloz la groapa de gunoi in mai multe randuri.

Bena moloz

Bena moloz

Transport moloz cu containere

Daca esti decis sa demolezi casa in care ai locuit pana in prezent si sa construiesti alta in loc, acest articol iti va fi extrem de folositor. In prima faza, va trebui sa inchei un contract cu o firma de transport moloz cu containere. Iar noi sintem solutia potrivita pentru tine. Iti vom pune la dispozitie o bena de 7 metri cubi, care va stationa pe proprietatea ta cel mult 3 zile. Plata se efectueaza la livrarea containerului. In el poti depozita orice fel de materiale care nu sint periculoase pentru mediul inconjurator: metale, plastic, lemn, moloz, pamant, gunoi menajer, etc.. In momentul in care se va umple il vom ridica si transporta la groapa de gunoi. Putem asigura descarcarea benei chiar si de mai multe ori pe zi daca este cazul.

Transport moloz cu containere Bucuresti si Ilfov

Pentru a duce la capat procesul, va trebui sa gasesti un antreprenor de demolare autorizat si asigurat. De asemenea, casa ar trebui inspectata pentru materialele periculoase cum ar fi azbestul sau vopseaua de plumb. Apoi, este obligatoriu sa contactezi furnizorii de utilitati pentru ca gazele, apa si energia electrica sa fie deconectate inainte de demolare. Operatiunea poate dura mai multe zile si implica utilaje speciale, precum un excavator hidraulic. Acest echipament va darama casa si va urca deseurile in container. Noi iti vom oferi un serviciu de transport moloz cu containere care sa te ajute sa inchei cat mai rapid intreg procesul de demolare.

Costurile variaza foarte mult in functie de nevoile specifice ale proiectului tau de demolare. Motiv pentru care trebuie sa discuti de la inceput cu antreprenorul pentru a nu avea surprize neplacute. Inainte de demolarea unei case, va trebui, mai mult ca sigur, sa obtii o serie de autorizatii ce vor fi eliberate de autoritatile locale. Insa, de cele mai multe ori, companiile de demolare sint bine informate cu privire la reglementarile locale si vor obtine avizele in numele tau. Clarifica toate aceste aspecte cu antreprenorul pe care l-ai angajat.

Foarte important este ca inainte de demolare sa aduni cat mai multe materiale din casa pentru a le folosi la constructia urmatoare. Aceasta este o practica obisnuita si te ajuta sa economisesti sume importante de bani cu proiectul ce va fi demarat. De asemenea, iti recomandam ca, pana sa fie daramat primul perete, sa stringi din casa toate obiectele din sticla, sa scoti usile si corpurile de iluminat, sa colectezi tevile de cupru, cazile, chiuvetele si chiar cuiele pentru ca acestea pot ingreuna procesul de demolare.

Dupa ce ai trecut prin etapele prezentate mai sus, poti lasa demolarea casei in grija expertului pe care l-ai angajat. In tot acest timp, firma noastra iti va fi alaturi. Transport moloz cu containere de 7 metri cubi de pe orice strada din Bucuresti si zonele limitrofe. Raspundem pozitiv oricarei solicitari pentru ca scopul nostru este sa oferim clientului un serviciu de calitate ridicata, care sa ii depaseasca asteptarile. Pentru noi, treaba se incheie numai in momentul in care spatiul este complet evacuat de toate deseurile care au rezultat din demolarea casei.

Transport moloz cu containere

Transport moloz cu containere

Containere moloz Bucuresti

Containere moloz Bucuresti in vederea transportului deseurilor de la constructii la o groapa de gunoi. Servicii de inchiriere containere moloz de 7 metri cubi pe o durata de 2-3 zile. In timpul stationarii, containerul trebuie umplut de beneficiar. Comenzile se fac cu 24 ore inainte, plata se face cash la livrarea containerului, disponibilitate oriunde in Bucuresti. Comenzi la 0762 122 814.

Containere moloz Bucuresti de 7 mc

Containere moloz Bucuresti de 7 mc din metal, sunt livrate cu utilaje de tonaj. Spune ce-ti place, si constructia noua va fi incantare pentru ochi: cat de multe familii au o locuinta noua si moderna, la fel de frumose gasim si birouri spatioase, vor fi mai multe cladiri interesante. Dar in timpul constructiei acestora se strange moloz care poate fi evacuat de noi cu containere moloz Bucuresti. Treptat infrastructura este curs de dezvoltare si viata devine mai usoara. Mai ales ca materialele de constructii au devenit mai fiabile, constructiile sunt de calitate mai buna, viteza, rapid, si proiecte interesante. Soarta romanilor s-a schimbat, mai sunt chiriasi in case si apartamente identice,  in noile complexe rezidentiale. Cererea pentru constructii noi este chiar si pe timp de criza. Procesul de constructie este rapid si promitator, dar si mare producator de moloz, la aceste santiere trebuie folosite containere transport moloz de diverse capacitati de la firmele specializate.

containere moloz bucuresti

containere moloz bucuresti

Aceste procese emana bucurie, la fel ca orice activitate umana, si cu atat mai mult activitatea deduce o cantitate foarte mare de moloz, care de la sine merge departe. Si necesita, prin urmare, eliminarea gunoiului, cu camioane care transporta containere moloz, pubele, sau utilitare pentru colectarea molozului.

Containere moloz Bucuresti din metal

Containere moloz Bucuresti din metal. Toate regulile si cerintele de siguranta recomanda eliminarea deseurilor, cu containere. Constructorul ar trebui sa puna in legatura societatea care se ocupa de salubrizare cu beneficiarul. Constructiile active, in lucru, au intensitatea muncii ridicata, cu masini, macarale, excavatoare. Toate acestea pot fi periculoase si pot perturba ritmul de lucru. De aceea, se ia an considerare rezervarea unui loc pentru colectarea gunoiului, in prealabil se organizeaza in asa fel incat eliminarea molozului sa fie desfasurata cu un camion pentru containere moloz Bucuresti. Cel mai bine este sa se aloce pentru acest scop, o zonă mica de la intrarea in santier. Aceasta zona trebuie sa fie : acces convenabil, zona unde stioneaza containerele sa fie usor accesibila.

In zilele noastre, posibilitatea de a sorta gunoiul este usoara, puteti sa-l lasati pentru o prelucrare ulterioara, pentru reciclare. Prin urmare, este recomandabil ca deseurilor metalice sa fie depozitate separat de lemn sau de resturile de beton. In consecinta, eliminarea deseurilor se face cu camioane o zi pe saptamana sau de mai multe ori, in functie de rata de acumulare a resturilor. Deci pentru satierul dumneavoastra puteti alege containere moloz Bucuresti sau Ilfov.

Este recomandabil sa inchiriati container moloz, avand in vedere eliminarea frecventa de moloz, cu camion cu container in acest scop. Exista o a treia solutie, probabil cea mai fiabila si coerenta, care este inclinata la momentul de fata, firmele specializate de salubrizare constructii. Contract cu firma noastra de eliminare a deseurilor. In plus, compania specializata, ne angajam sa facem transportul si eliminarea oricarei cantitati de moloz, cunoastem dedesubturile unei astfel de situatii, aparent necomplicate, ca eliminare deseurilor, Basculanta cu containere moloz sau utilitara, in acest scop gasim cea mai buna solutie. Cel mai probabil, cu pubele si containere detasabile.

 

Container moloz

Aveti nevoie de container moloz ? Doriti inchirierea unui container pentru depozitarea molozului pe parcursul constructiei ? aici ati gasit cel mai bun serviciu de inchiriere container moloz. Serviciul presupune urmatoarele : Comandati la 0729 661 611 inchirierea containerului de 7 metri cubi cu 24 ore inainte, acesta stationeaza in medie 3 zile (in functie de necesitate mai mult sau mai putin), beneficiarul incarca molozul in container, se anunta situatia si se ridica containerul.

Container moloz Bucuresti

Zona de acoperire este toata suprafata orasului plus zonele limitrofe. In general acest tip de evacuare a molozului sau gunoaielor se adreseaza persoanelor care amenajaza sau construiesc o casa ori o cladire mai mare. Pentru clientii care amenajaza un apartament sau o garsoniera le remandam transport moloz la saci. Container moloz pentru Bucuresti mai pot fi solicitate de agentii economici ce desfasoara activitati in industria prelucrarii de materiale, fabrici, unitati comerciale de volum mare. Containerele pot evacua resturi si gunoaie de orice natura, mai putin gunoi menajer sau substante periculoase oamenilor si naturii. Livram containere moloz in toate sectoarele, respectiv 1, 2, 3, 4, 5 sau 6.

Va mai oferim servicii de transport mobila, mutari in capitala. Transport bagaje, mutari mobila rapid. Oricare ar fi nevoie dumneavoastra de  a transporta mobila, moloz, deseuri, gunoi, etc, va stam la dispozitie cu utilitare si container.

container moloz

container moloz

Va recomandam, oricare ar fi activitatea dumneavoastra din care rezulta moloz sau gunoaie, oriunde ati locui, nu aruncati deseurile la intamplare. Autoritatile vor indentifica persoana care arunca molozul la intamplare si o va amenta cu o amenda de la 500 la 1500 lei pentru prima abatere. Evidati situatii de acest gen si apelati la un serviciu mai ieftin decat minimul amenzii.

Oriunde va aflati, solicitati telefonic o cotatie de pret, va oferim orice fel de informatie. vom stabili de comun acord, telefonic, toate etapele prin care vom trece pentru indeplinirea serviciului solicitat. Va rugam sa faceti o evidenta a cantitatii de moloz care urmeaza a fi evacuata.