Bena gunoi

Capitala si zonele limitrofe sint pline de terenuri lasate in paragina, pline de gunoaie. Totusi, astfel de spatii sint la mare cautare, in ciuda crizei financiare care a cuprins tara noastra. Oamenii de afaceri le achizitioneaza pentru a construi supermarket-uri, sedii de societati, vile sau centre de recreere. Daca ai cumparat un astfel de teren si doresti sa demarezi, de urgenta, un proces de curatenie, firma noastra iti va fi alaturi cu o bena gunoi.

Iti vom inchiria, pentru o perioada de cel mult trei zile, o bena gunoi cu o capacitate de 7 metri cubi in care sa poti depozita orice material care nu este periculos pentru mediul inconjurator. Pentru a beneficia de container este recomandat sa ne contactezi cu o zi in avans. Te vei ocupa personal de incarcare, iar noi vom ridica bena in momentul in care se va umple. Serviciul se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov.

Inchiriere bena gunoi de 7 metri cubi in Bucuresti si Ilfov

De ce ai nevoie de o bena gunoi? Daca terenul pe care l-ai cumparat nu a fost deloc intretinut, atunci este, cu siguranta, plin cu deseuri. Pe care nu le poti abandona, sub nici o forma, in strada. Toata mizeria trebuie plasata in container, iar noi il vom descarca la groapa de gunoi in momentul in care se va umple. Daca este cazul, putem efectua aceasta operatiune chiar si de mai multe ori pe zi. Iti vom oferi un serviciu complet de transport care sa te multumeasca pe deplin.

In bena, persoanele pe care le-ai angajat pot depozita resturi menajere, lemn, plastic, metal, pamant, moloz, bolovani, caramizi, frunze, crengi de copaci, etc.. Retine faptul ca terenul trebuie curatat cu foarte multa rabdare si vei avea nevoie de instrumente pe masura. Aici includem greble, lopeti, drujbe electrice, foarfece, chiar si masini de taiat iarba. Toate acestea te vor ajuta sa degajezi spatiul de deseurile care s-au adunat de-a lungul timpului pe proprietate. Nu trebuie ca muncitorii sa se grabeasca, pentru ca, la cerere, sintem dispusi sa prelungim durata de inchiriere a benei.

In momentul in care bena gunoi s-a umplut, trebuie doar sa ne telefonezi. In cel mai scurt timp, o echipa se va deplasa pe teren si va ridica recipientul pentru a-l descarca la cea mai apropiata groapa de gunoi. Dupa care il vom aduce din nou pe proprietatea ta. Contractul de inchiriere expira numai in momentul in care spatiul este complet evacuat de mizerie. De precizat ca plata serviciului se efectueaza cash dupa fiecare bena gunoi livrata. Totodata, tinem sa precizam ca poti obtine anumite reduceri in functie de numarul de curse pana la groapa de gunoi.

Cu ajutorul nostru vei avea posibilitatea sa cureti terenul pe care tocmai l-ai cumparat de tot gunoiul. Si, in foarte scurt timp, sa poti demara proiectul de constructie mult dorit. Pe durata acestuia noi iti putem inchiria, pentru o perioada de cel mult trei zile, chiar si un container moloz de 7 metri cubi in care sa plasezi toata mizeria. Sintem o firma autorizata care are solutii complete pentru clientii care au lucrari in Bucuresti si zonele limitrofe.

Bena gunoi

Bena gunoi