Bena moloz

Constructia unei case va atrage foarte mult moloz, chiar tone. Pentru a demara proiectul, vei avea nevoie, pe langa autorizatiile necesare, de un contract cu o firma autorizata care sa te scapa de toate resturile si sparturile. Iar noi sintem solutia perfecta pentru tine. Iti vom inchiria o bena moloz de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile.

Te vei ocupa personal de incarcare, iar ridicarea si transportul la groapa de gunoi ne revine in totalitate. Daca este nevoie, putem asigura descarcarea chiar si de mai multe ori pe zi. Comenzile pentru inchiriere bena moloz se fac telefonic, cu 24 de ore in avans, iar plata se va efectua la livrare. Poti beneficia de acest serviciu daca santierul se afla in Bucuresti si Ilfov.

Inchiriere bena moloz pentru constructie casa

Casele consta dintr-o serie de articole si obiecte de baza:

1. O fundatie pe care sa se construiasca

2. Piloni, ziduri si un acoperis pentru a oferi adapost

3. O usa care sa permita intrarea in casa

4. Un sac de dormit sau un pat unde proprietarul sa se odihneasca

In articolul urmator, iti vom arata cum se construieste un adapost de baza, care sa contina un pat, iluminat interior si spatiu de depozitare. Pentru a ridica aceasta casa vei avea nevoie de: fundatia, 4 piloni, 4 pereti, o usa, o platforma, un sac de dormit sau pat, sursa de iluminat interior. Urmatorul pas este sa aduni toate materialele de constructii necesare. Solicita ajutorul unui profesionist daca esti la primul proiect de acest gen.

Dupa ce ai adunat tot ce este necesar pentru a incepe, alege o locatie. Daca doresti ca locuinta sa fie mai mare, va trebui sa te asiguri ca terenul din jur este plat. Aminteste-ti de faptul ca odata ce ai construit fundatia, materialele nu mai pot fi recuperate. Asa ca nu te grabi in momentul in care alegi un spatiu. Noi te vom sprijini pe durata intregului proiect. Iti vom asigura o bena moloz de 7 metri cubi in care sa poti depozita orice material nepericulos pentru natura.

Urmatorul pas este sa gasesti un antreprenor capabil sa duca proiectul la bun sfarsit. Stabileste o lista cu cel putin patru, cinci si cauta referinte despre fiecare in parte. Daca la adresa unuia sint mai multe comentarii negative, taie-l de pe lista. Apoi, discuta cu fostii lor clienti si afla cum s-au descurcat cu precedentele lucrari. Alege un antreprenor care este autorizat, insa retine faptul ca persoana scumpa nu este neaparat cea mai buna. Alege cu intelepciune si mergi pe intuitie daca oscilezi intre doi constructori.

Asa cum ti-am precizat si mai sus, in urma procesului de constuctie vor rezulta foarte multe resturi de materiale de constructii: lemn, metal, plastic, caramida, etc.. Din fericire, noi iti vom inchiria o bena moloz pentru a depozita toate deseurile. Te ajutam sa lucrezi curat si conform legilor in vigoare. Contractul de inchiriere container poate fi prelungit oricand si se va incheia in momentul in care constructia casei este finalizata. Tine cont de faptul ca poti obtine anumite reduceri daca ne vom deplasa cu bena moloz la groapa de gunoi in mai multe randuri.

Bena moloz

Bena moloz