Ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare

Fie ca este vorba de apartament, de casa sau de anumite anexe, inainte sa ne apucam de renovat trebuie sa trecem prin operatiunea de  demolare . Trebuie sa luam in considerare molozul ce va rezulta din urma acestei actiuni. Cantitate de moloz ce nu trebuie  neglijata.  Si astfel, ajungem sa ne intrebam ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare? O intrebare destul de  simpla, dar care ne pune in dificultate de cele mai multe ori, in astfel de situatii.

Aceasta problema o poti lasa in grija noastra. Noi suntem raspunsul la intrebarea ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare. Suntem o firma autorizata, care iti va inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile. Te vei ocupa personal de incarcarea molozului in bena. In momentul in care se va umple, vom ridica recipientul si il vom descarca la groapa de gunoi. Putem repeta operatiunea chiar si de mai multe ori pe zi daca este nevoie. Contractul dintre noi va expira in momentul in care spatiul va fi complet evacuat de moloz.

Astfel cantitatea de moloz rezultata, nu te va incurca sau iti va  ocupa spatiul  util. Containerul de 7 metri cubi se va depozita  intr-un spatiu bine organizat de catre dumneavoastra. Nu trebuie decat sa ne contactati, si astfel problema dumneavoastra va disparea.

Ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare – autorizatii

Dupa cum am mai spus, fie ca este vorba de daramarea unui perete din apartament sau pur si simplu a unei parti  din casa, primul pas este obtinerea de autorizatii. In sens contrar, suntem pasibil sa fim sanctionati destul de aspru din partea autoritatilor. Dupa ce ati intrat in posesia tuturor hartiilor, veti observa ca in Autorizatia de Constructie aveti ,ca si clauza contractuala, contractarea unei firme de transport moloz . Astfel sarcina ce va revine este sa cautati o firma care sa se plieze situatie dumneavoastra, si nu in cele din urma, contactarea  firme de inchiriere containere moloz.

Poate iti pui intrebarea de ce? Cantitatea de gunoi rezultata in urma unei remodelari de apartament este foarte mare si practic nu veti avea unde sa-l aruncati, fiindca aruncarea deseurilor la ghena de la bloc este interzisa, acestea nefiind deseuri menajere. Daca esti in situatia opusa si locuiesti la curte, dar nu ai spatiu suficient, solutia nu este sa-l depozitezi in exteriorul curtii, pe domeniul pubic.

Si in aceasta situatie risti sa iei amenda din partea autoritatilor locale. Si totusi, ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare ? In ajutorul dumneavoastra venim noi, doar contactati-ne, noi avem raspunsul la intrebarea ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare.

Nu uita ca pe toata durata procesului de demolare sa-ti iei masuri de siguranta. Astfel, pentru o protectie adecvata, va trebui sa purtati  manusi si ochelari de protectie. Accesorii care trebuie purtate si pe durata umplerii containerului .Pentru a-ti face munca mai usoara, iti recomandam sa umpli containerul pe etape.

Ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare

Ce facem cu molozul rezultat dupa actiunea de demolare