Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte

Fie ca stam la curte sau la bloc, intotdeauna auzim sintagma curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte ? Se strang diverse deseuri, care practic nu fac altceva decat sa ne incurce. Odata hotarati incepem sa facem curatenie generala, iar la final ne trezim cu un morman de gunoi de care nu stim cum sa scapam.

 Ca sa nu fim in aceasta situatie este necesar sa gandim totul din faza incipienta si sa facem un plan  constructiv si bine organizat. Astfel, de ce sa ne trezim la finalul activitati noastre obositoare cu un morman de gunoi? Inchirierea containerelor de gunoi cu volum de 7 metri cubi este o solutie buna atunci cand aveti gunoi cu o greutate mai mare.Gunoiul poate proveni de la constructii, amenajari locuinte, curatenii gospodaresti, amenajari spatii verzi, deseuri din pod sau garaj.

Containerele se comanda telefonic, nefiind nevoie sa veniti la sediul nostru, cu o zi inainte. Incarcarea gunoaielor in container revine clientului. Containerul stationeaza pana la trei zile. Evident, daca se umple din prima zi v-a fi ridicat sau inlocuit, dupa caz. Plata pentru serviciu se face cash la livrarea containerului. Intotdeauna exista o solutie pentru problema ta,nu ezita sa ne contactezi ,de ce sa te intrebi mereu: ok,  curatenie generala, dar cu gunoiul din curte ce fac.

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte – generalitati

 

Curăţenia generală nu presupune doar să dai cu aspiratorul, cu mopul, să ştergi praful din casa, ci sa te ingrijesti si de spatiul tau locativ exterior şi să arunci din lucrurile inutile care îţi ocupă spaţiul degeaba.

Se spune ca ‘Omul cat traieste aduna’ si asa este si in cazul nostru adunam de toate, ca poate intr-o buna zi  le vom folosi. Astfel ne trezim cu un  maldar de pungi de cumpărături care sunt puse la intamplare. Dar sa nu uitam ca  si ele sunt folositoare uneori, căci  poţi depozita gunoiul. Altele, în schimb, sunt mult prea voluminoase. Însă, te gândeşti că le vei folosi la un moment dat. Dar acest moment se întâmplă o dată, de două ori pe an maximum. În restul timpului pungile îţi ocupă spaţiul inutil.  Putem vorbi aici si despre molozul, vopselurile, gresia, faianţa, tencuiala, parchetul care zac prin curte, si ocupa inutil spatiul,  cand  am putem foarte bine sa ne bucuram de acel spatiu intr-un mod inteligent.

Nu uitati de zonele verzi! Gunoaiele si alte balarii nu au ce căuta în acest spaţiu menit sa ofere o priveliste frumoasa. Pietrele decorative din curte le puteti curata de praful depus. Pentru curte şi grădină, un tocător este binevenit, astfel veti putea taia iarba si veti putea da un aspect mult mai placut spatiului dumneavoastra verde. Si totusi, alegem sa facem curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte ?

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte – alternative

In timpul curateniei generale, tot ce strangem depozitam in containerul de gunoi pe care l- am inchiriat. Totul rapid si foarte simplu. In cazul in care doresti o alta alternativa si nu vrei sa optezi pentru un container de gunoi, poti foarte bina sa alegi alternativa de a face   transportul gunoiului cu autoutilitare.Acest serviciu se adreseaza curateniilor in curte, in pod sau in garaj. Utilitara suporta o incarcatura de 2,5 tone si asiguram si personal pentru stragerea si incarcarea gunoiului. Daca te afli  aceasta situatie de a face curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte, nu ai de ce sa te ingrijorezi, tocmai te- am prezentat doua solutii extrem de simple si benefice pentru tine.

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte

Curatenie generala, dar ce fac cu gunoiul din curte