Inchiriere container gunoi

Inchiriere container gunoi cu volum de 7 metri cubi penntru transportul la groapa de gunoi. Gunoiul poate proveni d ela constructii, amenajari locuinte, curatenii gospodaresti, amenajari spatii verzi, deseuri din pod sau garaj. Containerele se comanda telefonic, nefiind nevoie sa veniti la sediul nostru, cu o zi inainte. Incarcarea gunoaielor in container revine clientului. Containerul stationeaza pana la trei zile. Evident, daca se umple din prima zi v-a fi ridicat sau inlocuit, dupa caz. Plata pentru serviciu se face cash la livrarea containerului. Comanda telefonic la 0729 661 611 . Program  de luni pana sambata.

Inchiriere container gunoi

Inchirierea containerelor este o solutie buna atunci cand aveti gunoi cu o greutate mai mare. O alta alternativa pentru inchiriere container gunoi este transportul gunoiului cu autoutilitare. Acest serviciu se adreseaza curateniilor in curte, in pod sau in garaj. Utilitara suporta o incarcatura de 2,5 tone si asiguram si personal pentru stragerea si incarcarea gunoiului.

Utilitara moloz poate fi solitata pentru gunoi, moloz sau deseuri oriunde in Bucuresti sau in cartierele invecinate. Oricare ar fi nevoia dumneavoastra va oferim solutii : evacuare mobila veche, transport moloz sau inchiriere containere. Diferenta serviciilor noastre fata de concurenta este viteza de reactie. Atunci cand comandati „inchiriere container gunoi” timpul te reactie e de maxim 24 de ore. De foarte multe ori comenzzile sunt satisfacute in aceeasi zi, daca se dorestee asta. Depinde de ora la care se face comanda.

De asemenea va oferim avantaje la folosirea serviciilor noastre. Puteti obtineti reduceri in fuunctie de volumul comenzii sau de varietatea serviciilor folosite. Dorim sa oferim cele mai bune informatii clientilor nostri de la prima convorbire telefonica. Va rugam sa puneti intrebari pana veti intelege toata desfasurarea serviciului. Fiecare client castigat necesita organizare, iar noi suntem cei mai buni la asta. Dorim sa va desfasurati activitatea inceputa alaturi de noi pentru a  avea siguranta evacuarii gunoiului la timp. Nu ezitati !

inchiriere container gunoi

inchiriere container gunoi

Lasă un răspuns