Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz de sapte metri cubi pentru transportul molozului de la constructii sau amenajari. Containerele se inchiriaza in medie trei zile. Recomandam stationarea lor pe propietate sau in fata acesteia, fara a deranja traficul pe strada. Containerele sunt construite din metal si sunt destinate strangerii molozului pana la umplere, dupa care se ridica de un utilaj special si sunt descarcate la groapa de gunoi. Atunci cand se produc cantitati zilnice mai mari decat capacitatea acestuia, putem asigura un flux continuu de schimbare. Comenzile pentru inchiriere container moloz se fac telefonic ( 0729 661 611) cu 24 de ore inainte. Plata se face cash la livrare. Acoperim toate sectoarele capitalei si cele invecinate.

Inchiriere container moloz

Contruirea unei case deduce cantitati de moloz mai mici sau mai mari. Molozul rezulta din resturi de materiale. Resturi de lemn, beton, caramida sau BCA, din metal sau PVC. Oricare ar fi componenta molozului va punem la dispozitie containere moloz in orice zona la cel mai bun pret. Incarcare molozului in containere se asigura de client sau de constructor. Etapele pentru inchiriere sunt : Apel telefonic la 0762 122 814 cu o zi inainte, furnizati adresa completa, livrarea containerului in ziua stabilita, achitarea acestuia cash, stationarea pana la trei zile, apel telefonic din partea clientului pentru instiintare de umplere, in cel mai scurt timp un utilaj vine si ridica containerul, poate aduce altul gol la schimb atunci cand este cazul.

Ne adresam persoanelor fizice sau juridice din Bucuresti si Ilfov. Pentru persoane juridice putem pune la dispozitie serviciul de inchiriere container gunoi, fie menajer sau industrial. Gama noastra de servicii ofera variante multumitoare fiecarui client. Transportam la groapa de gunoi orice tip de gunoaie sau deseuri din contructii, industrie sau comert. Putem incheia contracte de salubrizare pe termen lung si mediu. Suntem deschisi la orice colaborare. Va asteptam cu orice propunere la adresele de contact, fie ca doriti inchiriere container moloz sau alte servicii.

inchiriere container moloz

inchiriere container moloz

Lasă un răspuns