Transport moloz cu containere

Daca esti decis sa demolezi casa in care ai locuit pana in prezent si sa construiesti alta in loc, acest articol iti va fi extrem de folositor. In prima faza, va trebui sa inchei un contract cu o firma de transport moloz cu containere. Iar noi sintem solutia potrivita pentru tine. Iti vom pune la dispozitie o bena de 7 metri cubi, care va stationa pe proprietatea ta cel mult 3 zile. Plata se efectueaza la livrarea containerului. In el poti depozita orice fel de materiale care nu sint periculoase pentru mediul inconjurator: metale, plastic, lemn, moloz, pamant, gunoi menajer, etc.. In momentul in care se va umple il vom ridica si transporta la groapa de gunoi. Putem asigura descarcarea benei chiar si de mai multe ori pe zi daca este cazul.

Transport moloz cu containere Bucuresti si Ilfov

Pentru a duce la capat procesul, va trebui sa gasesti un antreprenor de demolare autorizat si asigurat. De asemenea, casa ar trebui inspectata pentru materialele periculoase cum ar fi azbestul sau vopseaua de plumb. Apoi, este obligatoriu sa contactezi furnizorii de utilitati pentru ca gazele, apa si energia electrica sa fie deconectate inainte de demolare. Operatiunea poate dura mai multe zile si implica utilaje speciale, precum un excavator hidraulic. Acest echipament va darama casa si va urca deseurile in container. Noi iti vom oferi un serviciu de transport moloz cu containere care sa te ajute sa inchei cat mai rapid intreg procesul de demolare.

Costurile variaza foarte mult in functie de nevoile specifice ale proiectului tau de demolare. Motiv pentru care trebuie sa discuti de la inceput cu antreprenorul pentru a nu avea surprize neplacute. Inainte de demolarea unei case, va trebui, mai mult ca sigur, sa obtii o serie de autorizatii ce vor fi eliberate de autoritatile locale. Insa, de cele mai multe ori, companiile de demolare sint bine informate cu privire la reglementarile locale si vor obtine avizele in numele tau. Clarifica toate aceste aspecte cu antreprenorul pe care l-ai angajat.

Foarte important este ca inainte de demolare sa aduni cat mai multe materiale din casa pentru a le folosi la constructia urmatoare. Aceasta este o practica obisnuita si te ajuta sa economisesti sume importante de bani cu proiectul ce va fi demarat. De asemenea, iti recomandam ca, pana sa fie daramat primul perete, sa stringi din casa toate obiectele din sticla, sa scoti usile si corpurile de iluminat, sa colectezi tevile de cupru, cazile, chiuvetele si chiar cuiele pentru ca acestea pot ingreuna procesul de demolare.

Dupa ce ai trecut prin etapele prezentate mai sus, poti lasa demolarea casei in grija expertului pe care l-ai angajat. In tot acest timp, firma noastra iti va fi alaturi. Transport moloz cu containere de 7 metri cubi de pe orice strada din Bucuresti si zonele limitrofe. Raspundem pozitiv oricarei solicitari pentru ca scopul nostru este sa oferim clientului un serviciu de calitate ridicata, care sa ii depaseasca asteptarile. Pentru noi, treaba se incheie numai in momentul in care spatiul este complet evacuat de toate deseurile care au rezultat din demolarea casei.

Transport moloz cu containere

Transport moloz cu containere