Unde arunc molozul dupa demolare garaj?

Garajul este un spatiu destinat parcarii masinii si depozitarii diverselor elemente care nu au loc in casa. Daca dintr-un motiv anume ai decis sa il demolezi, articolul urmator iti va fi foarte folositor. Iti recomandam sa tii cont de toate aceste sfaturi daca doresti ca procesul sa decurga corespunzator. Pe de alta parte, in urma operatiunii va rezulta o cantitate considerabila de resturi. Unde arunc molozul dupa demolare garaj?

Aceasta problema o poti lasa in grija noastra. Sintem o firma autorizata, care iti va inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile. Te vei ocupa personal de incarcarea molozului in bena. In momentul in care se va umple, vom ridica recipientul si il vom descarca la groapa de gunoi. Putem repeta operatiunea chiar si de mai multe ori pe zi daca este nevoie. Contractul dintre noi va expira in momentul in care spatiul va fi complet evacuat de moloz.

Unde arunc molozul dupa demolare garaj Bucuresti si Ilfov?

Inainte sa pui mana pe baros, va trebuie sa obtii de la autoritatile locale toate autorizatiile necesare pentru demolarea garajului. Dupa ce ai intrat in posesia tuturor hartiilor, urmatorul pas este sa opresti toate liniile de utilitati (gaz, apa, electrice) care se conecteaza la garaj. Pastreaza toate elementele din incapere pe care consideri ca le mai poti utiliza. Inainte sa te apuci de demolare, va trebui sa scoti usile, ferestrele, sursele de iluminat, etc.. Pe scurt, in garaj nu ar mai trebui sa ramana absolut nimic pentru ca demolarea sa decurga conform planului.

Unde arunc molozul dupa demolare garaj? Daramarea incaperii va incepe de la acoperis. Urca-te si desprinde materialul de acoperire, dupa care taie cadrul cu ajutorul unei ferastrau sau flex. Bucatile pot sa cada fara nici o problema in interior cu conditia ca nici o persoana sa nu se afle prin zona. Dupa ce ai indepartat tot acoperisul, urmeaza daramarea peretilor. Poti utiliza un baros pentru a pune zidurile la pamant. Loveste cu putere si asigura-te ca nimeni nu se afla prin preajma pentru ca risca sa se raneasca.

Pentru a-ti face munca mai usoara, iti recomandam sa umpli containerul pe etape. La incarcare, nu ezita sa soliciti ajutorul rudelor si prietenilor. Totusi, pentru o protectie adecvata, va trebui sa purtati manusi si ochelari de protectie. Accesorii care trebuie purtate si pe durata demolarii. Dupa ce ati umplut bena, ne puteti contacta telefonic. Si, in cel mai scurt timp, vom transporta containerul la groapa de gunoi.

Unde arunc molozul dupa demolare garaj? Retine faptul ca in container poti depozita orice material care nu este periculos pentru mediul inconjurator, cum ar fi: moloz, gunoi, metal, plastic, sticla, lemn, pietre, pamant, etc.. Serviciile pe care le oferim se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Daca este vorba de o lucrare mai mica, vom interveni cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru incarcare pentru evacuarea molozului. Pretul se va stabili in functie de numarul de saci. Rugamintea noastre este ca greutatea fiecaruia sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru o manipulare mai usoara.

Unde arunc molozul dupa demolare garaj?

Unde arunc molozul dupa demolare garaj?